- Σ’ ένα πιάτο νηστίσιμο τραχανά πρόσθεσα μερικά μανιτάρια pleurotus σωταρισμένα σε λάδι και σκόρδο (καλύτερα από λουκάνικα, και πιο υγιεινά!)
- Βραστά μπρόκολα με λαδολέμονο (με ή χωρίς λίγη μουστάρδα) πολτοποιημένα στο μίξερ. Τρώγονται σαν την ταραμοσαλάτα, αλείφονται και στο ψωμί.
3 σχόλια:
Κύριε Παπαγιάννη σας ευχαριστούμε πολύ για όλες τίς αναρτήσεις σας.Καλή συνέχεια
Εννοείται πως αυτή την εποχή δοκιμάζουμε όλες τις δυνατές νηστήσιμες συνταγές.
Σήμερα θα δοκιμάσω τη δεύτερη συνταγή, Έχω βράσει ήδη τα μπρόκολα. Thank you για την ιδέα.
Δημοσίευση σχολίου