Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Απαράδεκτη κατάσταση!


Έτσι έκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή το χάος που επικρατεί στα αεροδρόμια της γηραιάς ηπείρου εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Φαντάζομαι ότι θα διατύπωσε την κρίση της, σε αυστηρό τόνο, προς τον αρμόδιο για τον καιρό ουράνιο ‘επίτροπο’ και να τον έθεσε ενώπιον των ευθυνών του. Για να λάβει την απάντηση ότι ‘
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι’.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θυμήθηκα τον αείμνηστο Ξέρξη που έβαλε να μαστιγώσουν τη θάλασσα του Ελλησπόντου όταν η τρικυμία του χάλασε την απόβαση στην Ευρώπη.

3 σχόλια:

Λήμνος είπε...

Σκέφτομαι μήπως η φετινή κακοκαιρία στην Ευρώπη είναι μια πράξη ελέγχου και αγάπης του Θεού προς τους επηρμένους τεχνοκράτες, προς τους "οικονομικούς ιθύνοντες", προς τους τραπεζίτες του σύμπαντος που νομίζουν ότι κατάφεραν να ελέγχουν μέσω ΔΝΤ και ΕΕ και Διεθνών Τραπεζών τους εξουθενημένους λαούς. Ένα παγωμένο "φύσημα" του Θεού μπορεί να διαλύσει εν ριπή οφθαλμού τα στρατηγήματα των ανθρώπων. Είναι και μια ελπίδα για μας που νομίζουμε ότι είμαστε στο έλεος των δανειστών μας. Ευτυχώς στο έλεος του Θεού είμαστε όλοι! Καλά Χριστούγεννα!

ΑΠΟΣΤ-ΓΕΩΡ ΣΟΦΟΣ είπε...

Να θεωρήσουμε ότι - ευτυχώς - η βλακεία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κανενός!

Α. Παπαγιάννης είπε...

Είχα διαβάσει παλιά ένα ιταλικό γνωμικό που έλεγε: "Μη σχολιάζετε τον καιρό, διότι βλασφημείτε τον Θεό". Ευτυχώς κάποια πράγματα είναι έξω από τον έλεγχό μας, διότι κι αυτά για κακό θα τα χρησιμοποιούσαμε.