Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Αναπάντητα και βασανιστικά ερωτήματα

Τι συντελεστής ΦΠΑ ισχύει στις πωλήσεις (επί το πολιτικώς ορθότερον, μεταγραφές) ποδοσφαιριστών;

Το βρήκα προχθές τυχαία στη διάρκεια νυκτερινής... ιστοδρομίας, και δεν μπορώ να μη το παραθέσω [ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ]:
«Η Μενεγάκη χώρισε στην επέτειο των Ιμίων...
...ή τα γεγονότα στα Ίμια συνέβησαν 14 χρόνια πριν χωρίσει η Μενεγάκη.
Δεν ξέρω ποιό από τα δυο θα προβληθεί περισσότερο σήμερα, δηλαδή ξέρω: απλά εθελοτυφλώ...»

Η επέτειος ήλθε και παρήλθε, και ακόμη περιμένουμε την προβολή της. Μήπως δικαιούνται και τα Ίμια την εξεταστική τους επιτροπή, μια και είναι στη μόδα το ‘ένδυμα’;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι – στα κρυφά παλαιότερα , στα φανερά και αναίσχυντα σήμερα –κάνουν ό, τι μπορούν για να μας πείσουν πως η κάθε Μενεγάκη είναι το κέντρο της γης και πως η κάθε Θάλεια και Μαρία κατέχουν το αλάθητο του …Πάπα !
Και λέγε- λέγε , οπωσδήποτε μερικοί από εμάς τους αφελείς και ευκολόπιστους ιθαγενείς πέφτουμε θύματα αυτής της δόλιας , αφελληνισμένης και αντίχριστης πλύσης εγκεφάλου. Και στο τέλος φτάνομε να νομίζομε ότι μονάχα ελάχιστοι έχουνε παραμείνει αλώβητοι από τα φαρμακερά αυτά βέλη των επιβούλων .
Αγαπητέ Αντώνη , σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να παραδεχθώ ότι αυτό που κάποιοι επιδιώκουν να φαίνεται , συμβαίνει και στην πραγματικότητα .
Από τις διάφορες επαφές που έχω , μέσα από την εργασία μου , τόσο με απλούς ανθρώπους όσο και με αναστήματα πνευματικά , έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι σήμερα οι αμφισβητίες της βαρβαρότητας ,που μας προσφέρεται υπό μορφή χρυσωμένου χαπιού , όλο και περισσεύουν .
Δεν μας είναι όμως τόσο γνωστοί όλοι αυτοί οι αντιστασιακοί διότι απλώς δεν τους παρέχεται βήμα για να κηρύξουν τις βάσιμες αντιρρήσεις τους .
Ίσως για τους ιστιοδρόμους , όπως τους λες κι εσύ , να γίνεται πιο εύκολα φανερή η ύπαρξη αυτής της αποστασίας απέναντι στα κελεύσματα των υποτακτικών του έξω από δω. Αρκεί μια σύντομη περιήγηση προκαλώντας την μηχανή αναζήτησης με τις λέξεις Ορθοδοξία και Ελλάδα . Σήμερα μάλιστα που είναι και της Ορθοδοξίας .
Καλό ταξίδι ,λοιπόν , στα διαδικτυακά λιμάνια που κερνάνε τσίπουρο με τυροκαφτερή και τώρα τη σαρακοστή , χειροποίητο χαλβά και τραχανά νηστίσιμο.

ΦΩΤΗΣ