Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Γέννηση


Ως κυοφορία είχα χαρακτηρίσει την έναρξη της εκδοτικής διαδικασίας για το βιβλίο ‘Μιλώντας με τον άρρωστο’, ελπίζοντας ότι δεν θα φτάσει τους εννιά μήνες. Τελικά τους ξεπέρασε: ακριβώς δέκα συμπληρώθηκαν από την ημέρα που παρέδωσα το χειρόγραφο μέχρι χθες που πήρα στα χέρια μου το πρώτο αντίτυπο. Δόξα τω Θεώ! Το τελικό αποτέλεσμα είναι άκρως ικανοποιητικό από αισθητική άποψη, χάρη στη δουλειά πολλών ανθρώπων που ένωσαν τα τάλαντά τους και έβαλαν πολύ κόπο και εργασία και έμπνευση (μόνο το εξώφυλλο πέρασε από είκοσι διαφορετικές εκδοχές). Ευχαριστίες ανήκουν σε όλους τους τεχνικούς συντελεστές και στους συναδέλφους που έγραψαν κεφάλαια στο βιβλίο. Όσο για την ουσία, θα περιμένουμε την κρίση και αξιολόγηση των αναγνωστών, γιατρών και αρρώστων, προς τους οποίους απευθύνεται με την ευχή να βοηθήσει στην οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ τους και στην καλύτερη άσκηση της ιατρικής στην καθημερινή πράξη. 
     Για κάθε ενδιαφερόμενο, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις University Studio Press, με ISBN 978-960-12-2322-3. Ελπίζω εν καιρώ και σε μια πιο επίσημη παρουσίαση.

7 σχόλια:

Απόστολο είπε...

Καλοτάξιδο.

ιωάννα Λαζαρίδου είπε...

Συγχαρητήρια καί καλή επιτυχία!Η επιτυχημένη επικοινωνία ασθενούς-ιατρού, συμβάλλει τα μέγιστα στην ομαλή εξέλιξη της ασθενείας.Ελπίζω και εύχομαι να μελετηθεί και απο νέους γιατρούς.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ είπε...

Θερμά συγχαρητήρια !κάθε όμορφη προσφορά στον ευαίσθητο χώρο της υγείας είναι καλοδεχούμενη από όλους.Κυρίως όταν εκφράζεται με μεράκι και αγάπη!


Ελισάβετ

kerina poiimata είπε...

ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ κ.Παπαγιάννη!
Καλοτάξιδο!Υπέροχο θέμα!

Με σεβασμό και εκτίμηση

Λήμνος είπε...

Μπράβο! Καλοτάξιδο ή μάλλον καλοδιάβαστο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Αντώνη. Καλοτάξιδο. Σίγουρα θα βοηθήσει συναδέλφους σου και ασθενείς. Θα εντρυφήσουμε.
Φυλίτσα

Απόστολος-Γεώργιος Ι. Σοφός είπε...

Συγχαρητήρια Αντώνη και εύχομαι να συνεχίσεις να γράφεις πάντα έτσι ωραία, μεστά και διδακτικά! Απόστολος.