Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

"Ο του κόσμου άρχων"

Με την έναρξη του τρέχοντος μηνός έγιναν τα εγκαίνια της Gotthard, της μεγαλύτερης σήραγγας του κόσμου, μήκους 55 χιλιομέτρων, κάτω από τις Άλπεις. Είχα την ευκαιρία πριν αρκετά χρόνια να περάσω την οδική σήραγγα του ίδιου ορεινού όγκου, μήκους (μόνο...) 17 χιλιομέτρων, και είχα εντυπωσιασθεί από την ευκολία με την οποία βρίσκεται κανείς από την γερμανόφωνη στην ιταλόφωνη Ελβετία, έστω και χάνοντας κάτι από το πανόραμα των χιονισμένων βουνών. Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία αρχηγών κρατών, με χαρές και πανηγύρια και εκδηλώσεις μνήμης για τους εργάτες που σκοτώθηκαν κατά την κατασκευή του τεράστιου αυτού τεχνικού έργου. Μέχρι εδώ ίσως δεν θα μπορούσε κανείς να ψέξει τα πράγματα. Δυστυχώς όμως, αρχίζοντας με μια ‘συμπροσευχή’ Καθολικού Ιερέα, Ραβίνου, Μουφτή και Προτεστάντισσας Κληρικού οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με ποικίλα οργιαστικά δρώμενα και κατέληξαν σε μια απροκάλυπτη Σατανιστική τελετή, με λατρεία ενός τράγου με τεράστια κέρατα και άλλα τέτοια.   
     Προφανώς η επίσημη δήθεν Χριστιανική Ευρώπη προσκυνάει πλέον ολοφάνερα τον Σατανά, που της λέει, όπως τότε στους πειρασμούς του Κυρίου: «Σοὶ δώσω τὴν ἐξουσίαν ταύτην ἅπασαν καὶ τὴν δόξαν αὐτῶν, ὅτι ἐμοὶ παραδέδοται, καὶ ᾧ ἐὰν θέλω δίδωμι αὐτήν. Σὺ οὖν ἐὰν προσκυνήσῃς ἐνώπιόν μου, ἔσται σου πᾶσα» [Λουκ. 4:6-7]. Και όπως σημειώνει ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στην Αποκάλυψη, οι άρχοντες της γης «ἐξουσίαν ὡς βασιλεῖς μίαν ὥραν λαμβάνουσι μετὰ τοῦ θηρίου. Οὗτοι μίαν γνώμην ἔχουσι, καὶ τὴν δύναμιν καὶ τὴν ἐξουσίαν αὐτῶν τῷ θηρίῳ διδόασιν» [Αποκ. 17:12-13]. Αυτό αποδείχθηκε στη δαιμονική τελετή που σημάδεψε τα εγκαίνια της νέας σήραγγας (Σημ. Η σήραγγα λεγόταν αρχικά Sankt Gotthard, αλλά τι δουλειά έχει ο άγιος [Sankt] με τους διαβόλους;).
     Για όσους θέλουν περισσότερα στοιχεία, στην Ενωμένη Ρωμιοσύνη περιγράφονται αναλυτικά τα συμβάντα και υπάρχει ολόκληρο το σχετικό βίντεο. Τι άλλο να πούμε; Ο Θεός ας μας ελεήσει όλους.

2 σχόλια:

Απόστολο είπε...

Σωστά. Τι άλλο να πούμε; Όσο μας αφήνουν ελεύθερους στο διαδίκτυο θα γράφουμε, όσοι έχουμε κάποια ικανότητα να βάζουμε στη σωστή σειρά τις λέξεις. Διερωτώμαι σοβαρά, τι άλλο μπορεί να γίνει. Μόνο οργανωμένα σε πολιτικό φορέα, όχι κομματικό. Σε ποιόν όμως; Και στη διοικούσα εκκλησία "μύλος" γίνεται. Τα βλέπουμε στη λεγόμενη Πανορθόδοξη. Ειλικρινά, δεν βλέπω φως πέρα από ένα "Κύριε Ελέησον".

Λήμνος είπε...

Ανατριχιαστική και αηδιαστική η τελετή! Αξιολύπητη γηραιά Ήπειρος!!!!