Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Καλό Τριώδιο!

Δανείζομαι την ωραία εικόνα από τις 'Ακτίνες', για να ευχηθώ για το Τριώδιο που ανοίγει σήμερα στο εκκλησιαστικό έτος, και να παραπέμψω στο μεστό κείμενο του κ. Δ. Ματσκίδη που την συνοδεύει. Καλή ανάγνωση!

3 σχόλια:

Λήμνος είπε...

Καλό Τριώδιο!
Δεν είναι εύκολο να γλιτώσουμε από τον τρόπο του Φαρισαίου. Τον κουβαλούμε σχεδόν όλοι μας. Μόνο αν στρέψουμε το βλέμμα μας στο εσωτερικό της ψυχής μας, παίρνοντάς το συγχρόνως μακριά από τα σφάλματα των αδελφών μας, κι αν ζητήσουμε το φωτισμό του Θεού, ίσως περάσουμε στον τρόπο του Τελώνη.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σαςΈνα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιεςΖητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..


www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr

St. Panteleimon & St. Paraskevi Church είπε...

Καλό αγώνα! Ας προσπαθήσουμε να γίνουμε λίγο περισσότερο εύστοχοι τούτη τη φορά!