Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Προσόντα

Την αξιοκρατία των παραδοσιακών κομμάτων (μπλε-πράσινων) την ξέραμε, και φρόντιζε να μας τη θυμίζει κάθε τόσο η αριστερά, που βέβαια έχει δικές της αρχές και κανόνες, όπως διατυπώνονται ξεκάθαρα στο βιογραφικό του νέου ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα Μέσα. Το αντιγράφουμε προς γνώσιν:

     ‘Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το '69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού.’
 
     Ακούστε τα όλοι εσείς που κυνηγάτε τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά και μαθαίνετε γλώσσες και υπηρετείτε την πατρίδα και δεν ξέρω τι άλλο. Ψάξτε να βρείτε καμιά... χολέρα αλλού, διότι ειδικοί σύμβουλοι του πρωθυπουργού δεν πρόκειται να γίνετε με τέτοια προσόντα. Κορόιδα Έλληνες!  

 Ιδού και το σχετικό σκίτσο του Α. Πετρουλάκη (Καθημερινή 3/3/2016)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: